Samarbeten

KULAN Kompetens AB har olika slags samarbeten med flera andra företag.

KULAN samarbetar med ett flertal företag;

 • Engestang Utveckling AB
  Ledarskapsutbildning, Mentorskapsprogram och Coachning mm. KULAN Kompetens AB och Engestang Utveckling AB har ett gemensamt registrerat varumärke KompetensCoach®
 • FEI, Företagsekonomiska Institutet
  Lärare på Diplomerade Personalvetarprogrammet/HR Chef, Certifikat Personaladministration, Lön III, Kommunikation för fastighetsmäklare.
 • Frans Schartaus Handelsinstitut
  Lärare för Löneekonomer i Kommunikation, Ledarskap och Personaladministration, Butiksledning i Personal Management, Personaladministration och Team Management, samt för Hotel Management i Operational Human Resource.
 • Profiles International
  KULAN Kompetens är certifierad i Profiles Internationals analysverktyg, som kan användas vid individuell coaching, rekrytering, ledarutveckling och teamutveckling.

Maria Öhrström

KULAN Kompetens AB leds av mig, Maria Öhrström, KompetensCoach®. Jag vill bidra till mina kunders affärer genom mitt engagemang, mina kunskaper och erfarenhet samt min pedagogik. En styrka är min långa erfarenhet som chef, arbetsledare och utbildare.  Läs mer om mig och KULAN här.

Lust och energi

Ett ökat engagemang hos dina medarbetare, genom bra samtal, feedback, mål och uppföljning, ger i sin tur engagerade kunder som skapar och bidrar till affären och resultatet. Som utbildare, föreläsare och coach kan jag tillföra energi, lust och inspiration rakt in i en verksamhet.  Läs mer om hur jag arbetar här.

Vad är er energi?

För att kunna integrera insatserna så nära er verksamhet som möjligt, är ett grundligt förarbete A och O. Här kan du ta kontakt med mig och prata mer.